El timing d’un casament

Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Google+
http://blog.soleandreu.com/el-timing-dun-casament/

En un casament és importantíssim controlar els temps. Quantes vegades us ha passat que acabeu menjant a les 18 de la tarda o sopant a les 12 de la nit?

No voleu que els vostres convidats passin gana, ni fred, tampoc voleu que s’avorreixin ni quedar-vos sense temps per a la festa i la barra lliure oi? Per això, una de les tasques més importants com wedding planners és ajudar-vos a ser conscients de quant es triga més o menys en cada pas del casament, guiar-vos a l’hora de crear un timing realista i sobretot … Aconseguir que es compleixi el dia del casament.

Cal tenir moltíssimes coses en compte a l’hora de calcular els temps en un casament, des de les coses més òbvies fins a les més insospitades … Com de fàcil els resultarà als convidats aparcar a prop de l’església pot marcar cert retard a l’hora de començar la cerimònia, calcular el temps que trigaran els autobusos a recórrer la distància entre l’església i el lloc del banquet ens donarà una idea clara sobre l’hora d’inici del còctel, el tipus de menú triat marcarà el temps del menjar en funció de la dificultat de la seva elaboració unit al nombre de convidats …

 

timming_casament

 

A aquests pocs exemples que us hem plantejat cal afegir que cada vegada veiem més casaments en què familiars o amics preparen sorpreses per als nuvis. Encara que sabem que sempre es fa amb la millor intenció del món i amb tota la il·lusió, això pot fer que tots els càlculs realitzats es desmuntin, pel que sempre cal comptar amb una mica de temps extra per a possibles imprevistos o sorpreses.

I avui, a més de comentar amb vosaltres un tema tan important, volíem donar-vos algunes idees de com informar als vostres convidats del planning aproximat del casament, molt molt útil per a casaments de molts convidats i per a les que se celebren en diferents espais.

Tenir tot controlat i organitzat ens ajudarà a que el resultat sigui perfecte.

pizarras-_blog

 

 

 

 

Deja un comentario